Voor deze branches is Dekracoat dé coatingpartner

Het uitgebreide assortiment PVD- coatings dat Dekracoat te bieden heeft, wordt binnen de meest uiteenlopende branches toegepast. Uiteenlopende, maar stuk voor stuk kritische branches met hoge kwaliteitseisen. Zij kiezen voor onze coatingoplossingen om zo kostbaar materiaal zelfs onder de meest barre omstandigheden te beschermen.

Met een passende coating wordt het behandelde materiaal nog sterker, waardoor zowel kwaliteit als levensduur aanzienlijk wordt vergroot. Kortom: de keuze voor een coating van Dekracoat is de keuze voor een langdurige krachtinjectie. In alle opzichten een toekomstgerichte keuze.

De volgende industrieën maken gebruik van de coatings van Dekracoat:

Medische industrie

Zowel voor (decoratieve) tandtechnische producten, zoals Vitalium frames, als voor instrumenten in de operatiekamer wordt coating veelvuldig toegepast.

Halfgeleiderindustrie

Ook binnen de halfgeleiderindustrie zijn kracht en duurzaamheid onder alle omstandigheden van het grootste belang. Met slim gebruik van coatings worden deze twee belangrijke waarden ook binnen deze industrie continu gewaarborgd.

Automobielindustrie

In deze industrie zijn kracht en duurzaamheid, ook in de zwaarste omstandigheden, van onschatbare waarde. Vandaar dat hier veel gebruik wordt gemaakt van coatings om deze kracht en duurzaamheid voor langere tijd te bewaren.

Gereedschapsindustrie

Met een passende coating krijgt elk stuk gereedschap een sterke impuls die de levensduur én levenskracht aanzienlijk vergroot. Ook bij intensief gebruik.

Voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie staat veiligheid voorop. Van zowel de voedingsmiddelen zelf, als van de verpakkingen. Met de coatings van Dekracoat blijft de veiligheid constant gewaarborgd.