Feestdagen

04-09-2018
Het einde van 2018 komt weer snel dichterbij. Een mooie tijd om terug te kijken, maar ook om vooruit te kijken naar wat 2019 gaat brengen. Bij Dekracoat hebben we een mooi jaar achter de rug. Een jaar waarin hard is gewerkt, maar waarin mooie resultaten zijn geboekt. Voor 2019 staat ons een mooie uitdaging te wachten. In het begin van het jaar zal onze nieuwe DLC-machine worden geleverd! Dit betekent een uitbreiding van het coatingassortiment met een echte DLC-coating. Meer informatie hierover volgt nog. Als u daarop niet kunt wachten neem dan contact met ons op.

Wij willen al onze klanten en leveranciers langs deze weg hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking in 2018. Wij kijken er naar uit om met elkaar in 2019 op dezelfde weg verder te gaan.

Zoals u van ons gewend bent, zijn wij rondom de feestdagen gewoon geopend. Indien u nog gereedschappen of andere onderdelen wil laten coaten, levert u ze dan gewoon bij ons aan. Wij dragen de zorg voor uw delen en zorgen er voor dat u ze in het nieuwe jaar weer gecoat terug ontvangt.

Medewerkers en directie van Dekracoat wensen u fijne feestdagen en een goed begin van 2019.