Dit is Dekracoat

Dekracoat heeft 25 jaar ervaring binnen de metaalindustrie en 15 jaar specialistische ervaring in PVD- coatings. Hierdoor kent Dekracoat de mogelijkheden en behoeftes met betrekking tot oppervlaktebehandelingen als geen ander. Met grote kennis van markt en klant, persoonlijke service en hoge kwaliteit bieden wij zo altijd de juiste oplossing voor elk coatingvraagstuk. Flexibel, adequaat en met maatwerk.

Als meedenkende en betrouwbare partner voldoet Dekracoat aan ieder coatingverzoek. Duidelijk, zonder omhaal en altijd van hoge kwaliteit. In grote hoeveelheden, maar desgewenst ook in kleine oplages. Voor een keur aan bedrijfstakken en doeleinden: van industriële toepassingen, via machinecomponenten tot tandtechnische oplossingen. Welke coatingvraag u ook heeft, Dekracoat heeft gegarandeerd het beste antwoord. Zodat u uw werk volgens de hoogste kwaliteitseisen kunt blijven doen.

Dankzij de combinatie van de jarenlange ervaring van trouwe medewerkers, een uniek, hoogwaardig in-house productieproces en een eigen transportdienst voert Dekracoat elke opdracht snel, doeltreffend en volgens de hoogste kwaliteitseisen uit. Daarnaast beschikt Dekracoat over een groot kennisnetwerk, waaronder, Ion, Metaalunie, Metaalhuis, Mikrocentrum en Brainport Industries. Een uitgebreid en deskundig netwerk waarvan wij graag gebruikmaken. Tot onze eigen tevredenheid én tot tevredenheid van onze groeiende klantenkring binnen de Benelux. Want ook via deze grote kennisdeling kunnen onze klanten elke dag weer hun prestaties verbeteren. Samen met Dekracoat.